Samen sterker

BuroBio organiseert regelmatig bijeenkomsten voor bio-marketing- en communicatieprofessionals. Events die bijdragen aan het versterken van jouw bio-merkplannen. Ons uitgangspunt: door te bouwen aan een sterk netwerk van professionals versterken we samen het bio-merk. 

Een sterk (keur)merk

Van boeren tot merkproducenten: alle schakels in de biologische keten leveren dagelijks een bijdrage aan het (keur)merk biologisch. Wat alle biologische producten, van vers tot houdbaar, bindt, is het gebruik van het woord ‘biologisch’ in combinatie met het EU-biologisch keurmerk (‘het groene blaadje’). Dat maakt het biologisch (keur)merk een heel beschikbaar merk voor de consument; een belangrijke stap op weg naar een sterk (keur)merk. 

De missie van BuroBio is het biologisch (keur)merk te versterken. 

  • Een sterk merk biedt onderscheid in een markt vol andere merken
  • Een sterk merk zorgt voor herkenning bij de consument
  • Een sterk merk zorgt voor trotse ambassadeurs in de hele keten
  • Een sterk merk zorgt voor loyale kopers
  • Een sterk merk zorgt voor groei in de markt

Events voor bio-professionals

BuroBio organiseert regelmatig bijeenkomsten voor bio-marketing- en communicatieprofessionals. Inspiratietours, workshops, kennissessies en kijkjes-in-de-keuken; stuk voor stuk bijeenkomsten die bijdragen aan het versterken van jouw bio-merkplannen. Bovendien bouwen we hier met elkaar aan een sterk netwerk van professionals die hetzelfde doel hebben: het bio-merk versterken!

We hebben allemaal hetzelfde doel: het bio-merk versterken.

Interesse in onze events?

Stuur ons een mailtje met jouw naam, functie en bedrijf en wij zetten jouw naam alvast op onze uitnodigingenlijst.