Harvest House

Harvest House
BuroBio heeft Harvest House geholpen in de aanscherping van hun biologische propositie.
“Dankzij de verhaallijnen zijn we nu veel beter in staat om te vertellen waar bio voor staat”

Voor bedrijven met een biologische tak binnen een veel groter niet-biologisch concern kan het best lastig zijn om tot een scherpe positionering te komen van het bio assortiment. Je wilt je immers niet afzetten tegen het niet-biologische assortiment, maar wel duidelijk vertellen waarin jouw biologische producten verschillen van de niet-bio producten.

prachtige verhalen te vertellen….
BuroBio heeft Harvest House geholpen in de aanscherping van hun biologische propositie. Haar assortiment bio kasgroenten heeft een prachtig verhaal te vertellen, net als de vier Nederlandse kastelers die deze groenten voor hen telen. Neem bijvoorbeeld het feit dat de groenten in de volle grond geteeld worden en daarmee al het gezonde uit de bodem kunnen opnemen in de groenten. Of het niet gebruiken van kunstmest, wat zorgt dat de groenten de tijd krijgen om op volle smaak te komen. Genoeg verhalen om te vertellen ter versterking van hun positionering op bio.  

__Foto: ArnhemsBuiten.nl

Klaar voor de volgende stap?

Klaar om de volgende stap te zetten in de groei van jouw biologische bedrijf/merk/product? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen brengen we beweging in bio!